Åpningstider Teiegården
Butikker

Klikk for å åpne større kart

Teiegården
Smidsrødveien 7
3120 Nøtterøy 

Teie Blomst


Teie Blomst

Teie Blomst - en fagblomsterhandel

Teie Blomst er en fagblomsterhandel med vekt på faglige kvaliteter og kreativ utfoldelse. Du finner oss på Teiegården, vis a vis Vinmonopolet på Teie (Nøtterøy).

Teie Blomst leverer buketter og dekorasjoner til kunder i Tønsberg og Nøtterøy området, i tillegg til leveranse over hele landet gjennom vårt medlemskap i Interflora.

Medlem av Interflora

Interflora er en verdensomspennende organisasjon med medlemmer over hele verden. Interflora formidler floragram, eller blomsterhilsen over hele verden. Det betyr at du som kunde kan bestille blomster til din tante i Bergen her hos oss, og være sikker på at den som utfører oppdraget i Bergen har den samme høye krav til kvalitet som det vi på Teie Blomst har. I Norge er vi ca 350 medlemmer. Som Interflora-medlem i Norge er vi direkte koblet opp mot 50.000 andre ledende blomsterhandlere i 155 land. Interflora er den eneste aktør i Norge som har krav til fagbrev eller mesterbrev for å kunne henge varemerket Merkur på butikken.

Kontakt TeieBlomst

Teie Blomst Ørsnesalleen 31 3120 Nøtterøy 
Telefon 33 32 17 08
Telefax 33 32 37 08
e-post: teieblomst@interflora.no
Nettside: www.teieblomst.no

Teie Blomst leverer i området

Tønsberg og Nøtterøy. Vi har også levering til lokale områder som Veierland, Husøy, Foynland, Tolvsrød, Eik, Barkåker, Sem, og Jarlsberg.

Andre virksomheter